Liria Gjeja Me E Shtrenjte


Fjalet e urta, jane fjale ose norma te krijuara nga populli, te cilat tregojne te vertetat ne jeten e perditshme, me ane te kuptimeve figurative. Sali berishoviq dhe qetnikja qelbesire serbe liri. Sllobodanka si deh kok kishku i tyre homoseksualci cotine lulziana bashoviqi me instruksione te sakta.

Rrobaqepësja rumune e filmuar nga sigurimi i shtetit. Pse mori këtë drejtim profesioni juaj. Siç ndodh me të gjithë, së pari, unë aty nisa punë e mandej vazhdova t. I shërbej punës që kisha filluar duke u zhvilluar në studime të ndryshme që nevojiteshin. Rrobaqepësja rumune e filmuar nga sigurimi i shtetit. Pse mori këtë drejtim profesioni juaj. Siç ndodh me të gjithë, së pari, unë aty nisa punë e.