Infermieri Dekra


Dekra group gjermania. Vendi ku duhet të jetoni e punoni. Punë në klinika të pajisura në mënyrë perfekte ose në shtëpi pleqsh me emër. Ka lançuar sot fushatën e saj për aplikimin e gjithë infermierëve që të trajnohen për të marrë leksione të gjuhës gjermane si dhe për të bërë konvertimin e diplomës.

Dekra in the world dekra solutions automated driving, connectivity or the internet of things, we deal with these and many other questions in our dekra solutions customer magazine. Dekra akademie u mundëson infermierëve të përfshirë në programin trainues jo vetëm njohjen e punëdhënësve të ardhshëm, por edhe kontakte të drejtpërdrejta me ta.

Keni mundësinë të punësoheni në një ndër punëdhënësit më të njohur gjermanë në infermieri. Kush mund të aplikojë. Rreth cv suaj, mësimi i gjuhës gjermane, informohu për çertifikatën telc. Dekra safety champion. Sicherheit bei der arbeit. Schutzweste gegen stürze. Stürze aus geringen höhen gehören zu den häufigsten arbeitsunfällen.

Dy infermierët e dekra akademie nga filiali i elbasanit adela dhe genti kryemadhi, si dhe djali i tyre i l janë historia e suksesit të rradhës në mediat gjermane. Të dy punojnë që prej majit. Në unionhilswerk berlin dhe shprehen entuziast për jetën e tyre të re në gjermani. Dekra akademie, rruga hysen xhura no. 1, kompleksi xhura, tirana. 2 haben teilgenommen. 5 sind interessiert. Teile diese veranstaltung mit deinen freunden.